Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2022

"Fidan Dik Doğaya Nefes Ol" Etkinliği

Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü ve Kadın, Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezimiz öncülüğünde ve Doç.Dr.Aybeniz Akdeniz AR koordinasyonu ile üniversitemiz Gönüllülük dersini alan öğrencilerimiz ile paydaşlarımız Bandırma Belediyesi, Bandırma Kent Konseyi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hicri Ercilli Çocuk Evi, Tema Vakfı Bandırma Temsilciliği, Yeni Hayat Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte Rektörlük/Gönüllülük dersine kayıtlı yaklaşık 120 öğrenci ve danışman hocaları ya da lider danışman öğrenciler ile 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü Levent Mahallesi Kültür Caddesi Yürüyüş Alanında yaklaşık olarak 250 sahil çam ağacı dikim etkinliği gerçekleştirilecektir.