Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023

Sualtı Dalış Etkinliği

Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri kapsamında üniversitemiz öğretim üyesi Engelli Dalış Eğitmeni Dr. Öğr. Üyesi Ferhat YALGIN'ın katkılarıyla, Türkiye Petrolleri Rafineri A.Ş. Aliağa Rafineri ev sahipliğinde Bağcılar Belediyesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi paydaşlığında 20 Mayıs 2023 tarihinde Fetiye’de bulunan Mermaid Diving Club'da Türkiye Petrolleri Rafineri A.Ş. Aliağa Rafineri Engelli çalışanlarını (Süreğen Engelli, Bedensel Engelli ve Görme Engelli) Türkiye Sualtı Sporlar Federasyonu (TSSF) Bağcılar Engelli Sualtı ve Su Üstü Sporları Kulübü yetkisi altında ve Engelli Dalış Asistanı  (Bağcılar Belediyesi Spor Eğitmeni Oğur SİNGER) tarafından toplumda farkındalığın arttırılması maksadı ile 10-16 Mayıs Engelliler haftası ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamak için sualtı dalış etkinliği gerçekleştirildi.

İlk defa sualtı ile tanışan Türkiye Petrolleri Rafineri  A.Ş. Aliağa Rafineri Engelli çalışanlarını ile 0 – 5 derinlikte dalış gerçekleştirilerek hem engelliler haftasını hemde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sualtında kutlayarak engelsiz sualtı etkinliğini gerçekleştirdi.