Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2022

Sosyal Yardım Topluluğu "Aysima Bebeğe" Umut Oldu

Sosyal Yardım Topluluğu Balıkesir'deki tek  SMA tip 1 hastası olan 1 yaşındaki Aysima bebeğin elinden tuttu. Valilik onaylı izin belgesi ile  Aysima bebek için personel yemekhanesinde, merkez kantin, öğrenci yemekhanesinde, Sağlık Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi'nde stantlar açıldı. Üniversitemizdeki öğrenci arkadaşlarımıza, öğretim elemanlarına ve diğer çalışan personellerimize Aysima bebek hakkında bilgi verip Aysima bebeğe destek olunmasını sağladı. Tüm Türkiye'de yürütülen ve kkulumuz adına destek olduğumuz bu büyük destek güzel bir sonuca ulaştı. Toplanılan bağışlar %100'e ulaştı.  Aysima'yı yalnız bırakmayan  bütün üniversite öğrenci arkadaşlarımıza, hocalarımıza ve diğer çalışan personellerimize teşekkür ederiz.