Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2022

Gösterim: 575

“İyilik İçin Tasarla” Projesi Tamamlandı

Koordinatörlüğümüzün tüm tasarımlarını gönüllü öğrencilerimizin yaptığını biliyor muydunuz?

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Döneminde Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü’nün duyuru amaçlı afişleri Gönen Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü’nden bir grup öğrencinin gönüllü çabaları ile tasarlandı.

Öğr. Gör. Ahmet Uğur BİÇER’in danışmanlığında bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen “İyilik İçin Tasarla” projesi ile öğrencilerimiz bilgi ve deneyimlerini ortaya koydular.

18 Mart 2022 tarihinde faaliyete geçen “İyilik İçin Tasarla” projesi ekibi bir dönem boyunca Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü’nün afiş, logo, sosyal medya gönderi tasarımlarını gönüllü olarak yapmışlardır. Toplam 7 öğrenciden oluşan tasarım ekibinin her bir üyesi projeye büyük katkı sağlamıştır.

Gönüllü olarak çalışan tasarım ekibi yaptığı tasarımlarla beğeni topladı ve olumlu geri dönüşler sayesinde işlerine daha çok bağlanarak devam ettiler. Hem gönüllülük çalışmalarına destek olup hem de kendi kariyerleri açısından güzel bir deneyim elde eden tasarım ekibi bunu sadece bir iş olarak görmeyip geleceğe hazırlık olarak değerlendiriyor.

Aslında “İyilik İçin Tasarla” projesi geçtiğimiz dönem üniversitemizde hayata geçirilen yüzlerce sosyal sorumluluk projesinin de gizli kahramanları olmuştur. Her projenin duyurulmasında ve tanıtılması büyük emeği olan ekip üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizin tasarladığı afişler bazıları ektedir.

“İyilik İçin Tasarla” projesi ekibi aşağıda yer almaktadır.

 

Adı-Soyadı

Birim

Mücahit AKKAYA

 Gönen MYO 

Kübra DEMİRCAN

 Gönen MYO 

Berat Yaşar Kaan SÖNMEZ

 Gönen MYO 

Nurgül DEMİR

 Gönen MYO 

Bilal ALTIN

 Gönen MYO 

Ali Meriç USLU

 Gönen MYO 

İhsan EREN

Gönen MYO 

 

 


Fotoğraflar