Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2023

"Engelsiz Şenlik" Etkinliği Düzenlendi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Topluluğu, Bandırma Engelime Renk Ver Derneği ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde farkındalık oluşturmak için “Engelsiz Şenlik” başlıklı bir program düzenledi. Topluluk danışmanı Doç. Dr. Fatih ALTUN’un açılış konuşması ile başlayan programa Bandırma Engelime Renk Ver Derneği Başkanı Nercü ÇALIŞKAN ve Bandırma Kent Konseyi Engelsiz Meclis Başkanı Nail YURDUSEV' in konuşmaları ile devam edildi. Ardından engelli bireyler ile gönüllü üniversite öğrencilerimizden oluşan “Grup Empati” Perküsyon- Orff eğitmeni müzisyen Serkan KALAYCILAR eşliğinde bir ritim gösterisi yaptı. Daha sonra Bandırma Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Eğitmeni Melek Melahat ÖNAL eşliğinde engelli bireyler halk oyunları gösterisi yaptılar. İzleyicilerin büyük beğenisini ve takdirini toplayan program plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.