Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024

2023 Yılı Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Projeleri

Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Toplumsal Katkı Politikasıyla akademik çalışmaların yanı sıra toplumla etkileşimin öneminin farkında olan ve bu farkındalıkla topluma hizmet amacıyla toplumsal katkı faaliyetlerini koordine ve teşvik etmektedir. Bu kapsamda, kurulduğu günden bugüne toplumsal katkı faaliyetlerinin daha verimli ve etkin yürütülmesi için çalışmalar yürütmektedir.

Bu bağlamda üniversitemizde, stratejik planda belirtilen hedefler kapsamında 2023 yılı için belirlenen hedeflerin üzerinde proje gerçekleştirilmiştir: Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında gerçekleştirilen 242 öğrenci projesinin yanı sıra 8 adet personel projesi ve 8 adet de toplumsal katkı etkinliği ile 2023 yılı tamamlanmıştır. Hemen her birimden öğrencilerin katkısı ve onlarca öğretim üyesinin danışmanlığıyla yürütülen bu proje ve etkinlikler, başta Bandırma çevresi olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinde sosyal etki meydana getirmiştir.

Projeler ve etkinliklerin tam ve ayrıntılı listesine aşağıdaki dokümandan ulaşılabilir.