Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2022

Üniversitemizde “Al-Oku-Bırak Kitap Kumbarası Etkinliği” Düzenleniyor

Sosyal Sorumluluk ve Gönlüllülük Koordinatörlüğü ve Akademik Araştırmalar ve Sosyal Aktivite Topluluğu’nun iş birliği ile ‘AL-OKU-BIRAK KİTAP KUMBARASI ETKİNLİĞİ’ düzenlenecektir.

2 aşamadan oluşan etkinliğin ilk aşamasında, 21-25 Mart tarihleri arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz, Sağlık Bilimleri Fakültemiz ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemizde açılan stantlarla kitap bağışı alınacaktır.

2. aşamada bağışlanan bu kitaplar öğrencilerimize ulaştırılmak üzere 6 Nisan 2022 tarihinde Üniversitemizde belirlenen ‘AL-OKU-BIRAK’ noktalarına bırakılacaktır. Amaç öğrencilerin bu kitapları okuduktan sonra bu noktalara kitapları geri bırakmaları ve daha sonra bir başka öğrencinin bu kitaptan yararlanmasını sağlamaktır.

Tüm öğrencilerimizi ve personelimizi kitap bağış stantlarımıza bekliyoruz.