Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2022

"Bir Oyuncak Bir Gülücük " başlıklı sosyal sorumluluk projesi düzenleniyor

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü, Bandırma Gençlik Merkezi işbirliği ile çocuklara yönelik “ Bir Oyuncak Bir Gülücük” başlıklı sosyal sorumluluk projesi düzenliyor. Doç. Dr. Fatih ALTUN’un danışmanlığında yürütülen proje kapsamında 7-9 Aralık 2022 tarihleri arasında Merkezi Derslik ve İİBF binalarında açılacak stantlarda okul öncesi ve ilkokul düzeyindeki öğrencilerine yönelik oyuncaklar ve çocuk kitapları toplanacaktır. Toplanan oyuncak ve kitaplar daha sonra belirlenecek köy okullarındaki çocuklara hediye edilecektir. Oyuncak ve kitap teslimi sırasında Bandırma Gençlik Merkezi’nin destekleri ile başta yüz boyama olmak üzere çocuklara yönelik eğlenceli etkinliler de düzenlenecektir.

Oyuncak ve kitaplarınızı stantların yanı sıra Rektörlük binasında yer alan Bandırma Gençlik Merkezi Genç Ofis birimine de teslim edebilirsiniz. Kullanılabilir durumdaki tüm oyuncak ve çocuk kitapları kabul edilmektedir.